Aquest dilluns 31 de març arriba el saló professional Alimentaria 2014 fins al 3 d’abril, un dels salons d’alimentació i begudes més destacats del món. Una cita obligada amb la innovació, les darreres tendències i la internacionalització del sector.
Alimentaria 2014 contarà amb gairebé 100.000 m2 al recinte de Gran Via 2 de la Fira de Barcelona distribuïts en 14 salons diferents conceptualitzats en base al producte o al seu origen. Un d’aquets 14 salons, Intervin, estarà dedicat exclusivament al món del vi amb l’objectiu d’atraure importadors, distribuïdors, majoristes, agents, negociadors de vi per a l’exportació, sommeliers i xefs, entre d’altres professionals del món del vi.
Al saló s’hi presentarà una àmplia oferta en vins, negres, blancs, rosats, caves, generosos, dolços, espumosos i begudes espirituoses per part de les 650 empreses vinícoles que hi participaran amb l’objectiu d’accedir a mercats emergents. També hi haurà espai per a les Comunitats Autònomes i Consells Reguladors puguin promocionar els vins de petits i mitjans productors.
Per últim al saló també hi podem trobar l’espai Vinorum dedicat exclusivament al tast, on s’hi presentaran els 50 vins més innovadors i provocadors que probablement marquin tendència.
|